Dodaj komentar

Miličević je kulu unakazio betonom, nije čovjek kriv što su ga oni gore doveli
Kula se treba restauirati uz dobrog i nepristranog restauratora.
Sve završiti i naravno naplaćivati ulaz
Ko nije bio do sada neka odšeta dok je besplatno.
A popratne objekte izvan kule.
A da nije tužno jeste da Parkovi razvijaju turizam.
Zašto nije općina oformina neku turističku organizaciju i dala to u ruke ljudima od struke.
Vedran je pravnik , odakle njemu znanje i saznanje o turizmu?
Uvjek se ponavlja ista priča.
Nestručni to rade, promaše, te uvjek smo na početku.
Pa neka HDZ uzme i to pod svoju palicu, ali odvoji od Parkova, ili je plan, ako moradnu KJP-u vratiti vodu da se oni bave turizmom?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
8
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari