Dodaj komentar

Mladi roditelji su vrlo oprezni kad dođe do poroda u KB Mostar. Znaju da je pretprošle godine umrlo, samo zbog toga jer prostor nije zadovoljavao higijenske uvjete, deset beba. Hdz ravnatelj Kvesić je to pokušao objasniti da je to normalno. Osnovana je komisija ali do danas ne znamo rezultate istrage. Ukinuli ste vrlo uspješno rodilište u Ljubuškom, sve zbog nekih političkih interesa, ne pitajući narod. Sad se čudite kao manje rođenih. Ma pogubna politika zle partije kradeze je kriva za to isto kao i za smrt novorođenčadi koja su umrli tako nemoćna na samom početku života. A mladi školovani idu gdje se žive od rada, gdje je radnik i čovjek cijenjen, gdje je civilizacija na jednom izuzetno visokom nivou.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
3
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari