Dodaj komentar

Alilović nagradu za najboljeg igrača prepustio Stepančiću

ljubuski.info

Po završetku sinoćnje utakmice Hrvatske i Srbije (32-22) u splitskoj Spaladium Areni uslijedila je kratka ceremonija proglašenja igrača utakmice.

Čak je i Mirko Alilović ostao iznenađen kada je njemu pripala ta čast, svi su očekivali 'bombardera' Luku Stepančića u toj ulozi.

Mirko je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest komada iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija.

Naš je vratar upisao pet obrana te dvije izvanredne intervencije kada je s klupe utrčavao na teren i atraktivnim obranama spašavao sigurne golove Srbije... Ti su potezi skroz 'zapalili' publiku!
Ovim putem mu se zahvaljujem, on je imao potrebu i jer sam mlađi...Zahvaljujem mu na tome, a da je nagrada otišla u ruke bilo koga drugog, to bi bilo zasluženo. Dobro dođe za motivaciju, ali ovo je kolektivni sport - kazao je Luka Stepančić.

Nije bilo pretjeranog slavlja u taboru reprezentacije, ovo je tek prvi korak prema velikom rezultatu.
Za slavlje će biti vremena, zadovoljstvo je veliko zbog rezultata i prikazanog na terenu. Fokusirani smo na ono što slijedi, to je Island - smatra Luka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
6
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto