Dodaj komentar

Andrea Prusina i David Mandić i najbolji sportaši Ljubuškog za 2017. godinu

ljubuski.info

Danas je u zgradi općine Ljubuški, u organizaciji Odsjeka društvenih djelatnosti, održan izbor najboljih ljubuških sportaša za proteklu godinu.

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje još je jednom izabran za najbolji športski klub, Izviđačev David Mandić je najbolji sportaš, a titula najbolje sportašice ide u ruke Andrei Prusini iz HŽRK Grude. Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je Domagoj Alilović iz Izviđača, dok je najbolja sportašica do 18 godina Anica Matić iz ŽNK Sloga.

Bio je ovo 21. po redu izbor i, kao i u većini prethodnih godina, protekao je u znaku rukometa. Članovi povjerenstva, sastavljenog većinom od ljubuških novinara, su uoči glasanja konstatirali kako pri izboru najboljeg sportskog kolektiva, nije bilo velikog izbora, jer se, nažalost, nijedan drugi ljubuški klub nije niti približio Izviđaču. Izviđač je jednoglasno proglašen najboljim, a jednoglasna je bila i odluka kojom je Izviđačev David Mandić proglašen najboljim sportašem u 2017. godini.

U zadnje vrijeme igra odlično, našao se na širem popisu Line Červara za Europsko prvenstvo, a uskoro bi trebao pojačati PPD Zagreb.

Najboljom sportašicom proglašena je Andrea Prusina, koja igra za HŽRK Grude koji apsolutno dominira ženskim rukometom u BiH.

Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je 17-godišnji Domagoj Alilović, koji u posljednje vrijeme pokazuje svu raskoš svog talenta. Najboljom mladom sportašicom proglašena je članica ŽNK Sloga Ljubuški, Anica Matić, koja je prošle godine pozvana u "U-16" reprezentaciju BiH.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari