Dodaj komentar

Andrea Prusina i David Mandić i najbolji sportaši Ljubuškog za 2017. godinu

ljubuski.info

Danas je u zgradi općine Ljubuški, u organizaciji Odsjeka društvenih djelatnosti, održan izbor najboljih ljubuških sportaša za proteklu godinu.

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje još je jednom izabran za najbolji športski klub, Izviđačev David Mandić je najbolji sportaš, a titula najbolje sportašice ide u ruke Andrei Prusini iz HŽRK Grude. Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je Domagoj Alilović iz Izviđača, dok je najbolja sportašica do 18 godina Anica Matić iz ŽNK Sloga.

Bio je ovo 21. po redu izbor i, kao i u većini prethodnih godina, protekao je u znaku rukometa. Članovi povjerenstva, sastavljenog većinom od ljubuških novinara, su uoči glasanja konstatirali kako pri izboru najboljeg sportskog kolektiva, nije bilo velikog izbora, jer se, nažalost, nijedan drugi ljubuški klub nije niti približio Izviđaču. Izviđač je jednoglasno proglašen najboljim, a jednoglasna je bila i odluka kojom je Izviđačev David Mandić proglašen najboljim sportašem u 2017. godini.

U zadnje vrijeme igra odlično, našao se na širem popisu Line Červara za Europsko prvenstvo, a uskoro bi trebao pojačati PPD Zagreb.

Najboljom sportašicom proglašena je Andrea Prusina, koja igra za HŽRK Grude koji apsolutno dominira ženskim rukometom u BiH.

Za najboljeg sportaša do 18 godina izabran je 17-godišnji Domagoj Alilović, koji u posljednje vrijeme pokazuje svu raskoš svog talenta. Najboljom mladom sportašicom proglašena je članica ŽNK Sloga Ljubuški, Anica Matić, koja je prošle godine pozvana u "U-16" reprezentaciju BiH.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto