Dodaj komentar

Pa Bajramović govori da nije dobro da se usvoji novi zakon pio mio jer je diskriminirajući za svakog budućeg umirovljenika.Sta je tu lose?
A umirovljenici trebaju traziti kao i rudari i hitno su im danas usvojili zahtjeve,da im se ODMAH povećaju mirovine jer je to trebalo i moralo se učiniti odavno i to nema veze sa novim Zakonom pio mio koji se tice samo budućih umirovljenika.
Ovaj Zakon je los za sve a Novalić manipulira sa starim umirovljenicima jer misli da su stari i nekontaju ne bi li mu prošao zakon.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
7
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto