Dodaj komentar

Pluralizam se stvara dugo i mora postojati , kao mjerilo , ponajprije - u ljudskim glavama ! Kako ste Vi u nasoj nahiji umrtvili plularizam pomnom svakodnecvnom praksom u posljenjih viuse od 25 godina , sada ga trazite u - izbornom zakonu ! Da bi , kao - ispali demokrati i umanjili sramotu pred ocima svijeta !..."Onaj gore sto sve vidi" , nema nikakvog izbornog zakona i - ceka vas da vam sudi !...Vi ste ( kako stalno tvrdite ) , dobri vijernici . Morate ponesto znati , ne samo o raju - nego i o paklu !... Bolje bi bilo da mi razmisljamo o svojim grijesima , priznamo ih i zatrazimo oprost - neko od BOGA , a neko od LJUDI...pa tek onda da metanisemo o - izbornom zakonu !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto