Dodaj komentar

Pluralizam se stvara dugo i mora postojati , kao mjerilo , ponajprije - u ljudskim glavama ! Kako ste Vi u nasoj nahiji umrtvili plularizam pomnom svakodnecvnom praksom u posljenjih viuse od 25 godina , sada ga trazite u - izbornom zakonu ! Da bi , kao - ispali demokrati i umanjili sramotu pred ocima svijeta !..."Onaj gore sto sve vidi" , nema nikakvog izbornog zakona i - ceka vas da vam sudi !...Vi ste ( kako stalno tvrdite ) , dobri vijernici . Morate ponesto znati , ne samo o raju - nego i o paklu !... Bolje bi bilo da mi razmisljamo o svojim grijesima , priznamo ih i zatrazimo oprost - neko od BOGA , a neko od LJUDI...pa tek onda da metanisemo o - izbornom zakonu !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
5
3
2

FB

Audio/Video

Posljednji komentari