Dodaj komentar

Bio neki dan na sprovodu na novo groblju. Ono što sam vidio na grobnicama koje se prodaju ko suho zlato, katastrofa. Po grobnici nije potrošeno ni dvi vriće cimenta, ali eto ja gledao i šutio, sprovod je. Slušam iza da dvojica,dobro starijih ljudi pričaju okoprilike ovako: " kako ih nije stid ovakve grobnice pravit sada kad ima cimenta i svega, pa napravi i naplati". Drugi reče " Ima cimenta, ali dok Nevenku daju jednu vriću. kum uzme jednu vriću, ko je projekat pravio jednu vriću i ko zna koliko još vrića ode na stranu, pa dobro se može i napravit grobnica s dvi vriće cimenta. Vidiš da napredujemo, prije nisi moga ovako. 21 stoljeće". Oče naš koji jesi..............."

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
2
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto