Dodaj komentar

Svak je za to neka "đa-va" pobjedi saamo ne Kra-de-ze!
Samo znajte da je sam đa-va upravo Kra-de-ze
Koja to stranka ima regrutiranu tzv. Mladež ko Kra-de-ze
Mogu imat i treću momčad npr. Djecu, babe i neznam što još kra-de-ze
Uzurpirali su vlast preko nje financije, državne tvrtke i označili ih kao " tvrtke od posebnog značaja"
I da bude još gore to su im upravo omogućile ove poltronske stranke ko 90- tka,hsp, Lijanović, i većina stranaka koje su participirale u vlasti prošli dvadeset sedam osam godina.
Vidite što i koga podržat
Pzz. Braniteljima ma gdje bili.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
2
2
9

FB

Audio/Video

Posljednji komentari