Dodaj komentar

Izbori su čista matematika. Pa se tako zna da se osim ideje treba imati infrastruktura, kadar, novac.... Kako bi se pobjedilo vlast, onda se treba organizirat oko najjače oporbene stranke koja što više toga ima. To je u ovom slučaju 90-tka, sa svim svojim manama i vrlinama. Ako će se tražiti negativnosti, mogu se naći svugdje. Također smo svjesni pojave trojanskih konja (Đapić- Hrvatska), koja prikupljaju nezadovoljnike vladajućim, pa ih nakon izbora predaju u koaliranju. Ti navede da HRS napadaju i jedan i drugi HDZ. Nikad čuo, iako pratim politiku. Samo sam čuo da HRS počme kritizirati HDZ, jednom rečenicom, a onda na dvje stranice ospe po 90-tki. Tako se ne dobivaju izbori, već se radi za vladajuće. I to svatko zna. Prema tome ako se istinski želi srušiti stožernike onda se ne napada oporba, već vlast. Lijep pozdrav i nemojte gledati usko, kroz stanje u Vašoj općini, već malo šire

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
5
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari