Dodaj komentar

Izbori su čista matematika. Pa se tako zna da se osim ideje treba imati infrastruktura, kadar, novac.... Kako bi se pobjedilo vlast, onda se treba organizirat oko najjače oporbene stranke koja što više toga ima. To je u ovom slučaju 90-tka, sa svim svojim manama i vrlinama. Ako će se tražiti negativnosti, mogu se naći svugdje. Također smo svjesni pojave trojanskih konja (Đapić- Hrvatska), koja prikupljaju nezadovoljnike vladajućim, pa ih nakon izbora predaju u koaliranju. Ti navede da HRS napadaju i jedan i drugi HDZ. Nikad čuo, iako pratim politiku. Samo sam čuo da HRS počme kritizirati HDZ, jednom rečenicom, a onda na dvje stranice ospe po 90-tki. Tako se ne dobivaju izbori, već se radi za vladajuće. I to svatko zna. Prema tome ako se istinski želi srušiti stožernike onda se ne napada oporba, već vlast. Lijep pozdrav i nemojte gledati usko, kroz stanje u Vašoj općini, već malo šire

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
2
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari