Dodaj komentar

Prijatelju ne poznaš očigledno. Kako može bilo kakva inicijativa razbit oporbu ili kako ti kažeš opoziciju? Ja odgovorno tvrdim da je Slaven Raguž trenutno najbolje što politički hrvatski narod ima jer sam čovjeka imao prigodu vidjeti i slušati u više navrata. A i čim oba HDZ-a pljuju na njega i blate ga ne može loš bit. Sad...ako je tanko kao što ti kažeš kako to da te iste ljude Čović proziva u svojim govorima? Zar su generali koji su ostali časni i nisu sudjelovali u bilo kakvim privatizacijama i mutnim radnjama tanko? E prijatelju živi bili pa vidjeli. Ja znam za koga ću glasat a i ti za svoje glasuj. Žao mi je samo što smo narod kukavica i podrugljivaca pa primjerice ovu ekipu oko HRS-a nitko iz Ljubuškog nema muda uključiti se i podržati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
5
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari