Dodaj komentar

Prijatelju ne poznaš očigledno. Kako može bilo kakva inicijativa razbit oporbu ili kako ti kažeš opoziciju? Ja odgovorno tvrdim da je Slaven Raguž trenutno najbolje što politički hrvatski narod ima jer sam čovjeka imao prigodu vidjeti i slušati u više navrata. A i čim oba HDZ-a pljuju na njega i blate ga ne može loš bit. Sad...ako je tanko kao što ti kažeš kako to da te iste ljude Čović proziva u svojim govorima? Zar su generali koji su ostali časni i nisu sudjelovali u bilo kakvim privatizacijama i mutnim radnjama tanko? E prijatelju živi bili pa vidjeli. Ja znam za koga ću glasat a i ti za svoje glasuj. Žao mi je samo što smo narod kukavica i podrugljivaca pa primjerice ovu ekipu oko HRS-a nitko iz Ljubuškog nema muda uključiti se i podržati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
2
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari