Dodaj komentar

Nista novo to su i ptice na granama znale samo je jos alarmantnije kad vi to priznate.Jest ce te sami sebe prokleta vam vasa politika Hrvati katolici a i fratri skupa s vama.Propovijedi drzite kako su sebicni bracni parovi s dvoje djece a onaj ko ima vise za vas je lud ne kazete javno al iz konteksta se da izvuci.Svjedok sam toga,svemu dode kraj.Vasim postuocima ste samo otvorili oci postenom svijetu da teska srca napustimo svoje ognjiste,dijaspora je srusila i onu prciju od Juge a i vas ce jednog dana zivi bili pa vidili.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
1
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto