Dodaj komentar

JP Parkovi Ljubuški preselilo u nove prostorije

ljubuski.info

JP Parkovi doo Ljubuški preselilo je u nove prostorije koje se nalaze u ulici Nikole Šopa broj 8.

Svi korisnici usluga ovog javnog poduzeća sve potrebne usluge i informacije mogu dobiti u redovno radno vrijeme.

Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji Parkova i Vjetrenice

Direktor Javnog poduzeća Parkovi d.o.o. Ljubuški Vedran Markotić i Nikša Vuletić, v.d. direktora JP "Vjetrenica - Popovo Polje" Ravno danas su u Ljubuškom potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Svečanom potpisivanju ugovora u prostorijama JP Parkovi nazočili su predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, te načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović.

Planirana poslovna suradnja se ogleda u razvojnim potrebama J.P. Parkovi i JP Vjetrenica putem unaprjeđenja turizma, te povezivanja i jačanja odnosa između općine Ljubuški i općine Ravno.

Dogovoreno je zajedničko nastupanje prilikom apliciranja na EU fondove, kao i projekte prekogranične suradnje, te međusobno reklamiranje na način da bi JP "Parkovi" d.o.o. na svojem parking prostoru na Kravici postavilo reklamu sa plakatom Vjetrenice i potrebnim informacijama, kao i postavljanje plakata Kravica sa potrebnim informacijama na parking prostoru Vjetrenice.

Također, dogovoreno je dijeljenje posjetiteljima promotivnih letaka JP Parkovi d.o.o. na ulazu u Vjetrenicu, kao i dijeljenje posjetiteljima na Kravici promotivnih letaka JP Vjetrenica, te ujedno i osmišljavanje zajedničkih cjelodnevnih izleta kao proizvod za agencije, te nuđenje istih turističkim agencijama na tržištu.

Cilj ove suradnje je zajednička promocija prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, ali i zajednički nastup jednim dijelom pri aplikacijama na Fond za zaštitu okoliša, kao i ostalim institucijama koje se izravno ili neizravno vežu za turizam.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
5
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari