Dodaj komentar

JP Parkovi Ljubuški preselilo u nove prostorije

ljubuski.info

JP Parkovi doo Ljubuški preselilo je u nove prostorije koje se nalaze u ulici Nikole Šopa broj 8.

Svi korisnici usluga ovog javnog poduzeća sve potrebne usluge i informacije mogu dobiti u redovno radno vrijeme.

Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji Parkova i Vjetrenice

Direktor Javnog poduzeća Parkovi d.o.o. Ljubuški Vedran Markotić i Nikša Vuletić, v.d. direktora JP "Vjetrenica - Popovo Polje" Ravno danas su u Ljubuškom potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Svečanom potpisivanju ugovora u prostorijama JP Parkovi nazočili su predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, te načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović.

Planirana poslovna suradnja se ogleda u razvojnim potrebama J.P. Parkovi i JP Vjetrenica putem unaprjeđenja turizma, te povezivanja i jačanja odnosa između općine Ljubuški i općine Ravno.

Dogovoreno je zajedničko nastupanje prilikom apliciranja na EU fondove, kao i projekte prekogranične suradnje, te međusobno reklamiranje na način da bi JP "Parkovi" d.o.o. na svojem parking prostoru na Kravici postavilo reklamu sa plakatom Vjetrenice i potrebnim informacijama, kao i postavljanje plakata Kravica sa potrebnim informacijama na parking prostoru Vjetrenice.

Također, dogovoreno je dijeljenje posjetiteljima promotivnih letaka JP Parkovi d.o.o. na ulazu u Vjetrenicu, kao i dijeljenje posjetiteljima na Kravici promotivnih letaka JP Vjetrenica, te ujedno i osmišljavanje zajedničkih cjelodnevnih izleta kao proizvod za agencije, te nuđenje istih turističkim agencijama na tržištu.

Cilj ove suradnje je zajednička promocija prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, ali i zajednički nastup jednim dijelom pri aplikacijama na Fond za zaštitu okoliša, kao i ostalim institucijama koje se izravno ili neizravno vežu za turizam.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
1
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto