Dodaj komentar

Glede toga! Kako ću ja, a ima nas dosta, skupit 40 godina staža. Prije rata radio u tvornici koja je bezbeli propala, otišao u rat 4 god.,nisam invalid odnosno nisam kupio da budem invalid, nisam uhljeb i sada pušiona. Malo ih je koji su bili u ratu da imaju 40 god. staža osim žena i kako reče prije uhljeba. I sada reci nešto da nije pošteno ispada ja lijenčina i neka mi 326 maraka. E reci jeli pošteno. Radio svugdje niko uplaćiva doprinose i zašto se "borio"? Za ove što su ladovali i pobigli iz Ljubuškog kad je pucalo. Ma neznam što pišem, u manjini sam, hebiga tako grah pao.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
9
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto