Dodaj komentar

Produljen pritvor osumnjičenom za oružanu pljačku Automat kluba

ljubuski.info

Vezano za razbojstvo koje se dogodilo dana 22.9.2017. godine u Ljubuškom na štetu automat kluba, Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ dao je slijedeću izjavu:

Županijski sud u Širokom Brijegu osumnjičenom Z.S. (34) produljio je pritvor za još 3 (tri) mjeseca. Prijedlog za produljenje pritvora tužiteljstvo je uputilo 3.1.2018. godine. Tužiteljstvo je zatražilo da se pritvor prema osumnjičenom Z.S. produlji za još 3 (tri) mjeseca, zbog opasnosti da bi osumnjičenik mogao ponoviti kazneno djelo.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BiH.

Osumnjičeni Z.S. (34) sumnjiči se da bi zajedno sa I.R. (29) i T.Ć. (35) uz uporabu oružja počinio kazneno djelo Razbojništva. Sumnjiče se da su se dana 22.9.2017. godine u večernjim satima dovezli do automat kluba u Ljubuškom. Nakon toga maskirani u potkape i sa automatskom puškom AK-47 ušli su u automat klub. S namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba zatražili su novac. Kada su oduzeli određeni iznos novca izašli su iz automat kluba, ušli u vozilo i udaljili se.

Osumnjičenik Z.S. (34) nalazi u pritvoru od 10.10.2017. godine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
7
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari