Dodaj komentar

Upišite dicu za što su sposobni a ne što vi želite, natjerajte ih da idu u školu ko i vi na posa koji imate sreće da radite a ne da su školi ako nemaju ništa drugo, gospodo učenici vam fale po 20 % sati sutra kad završe imaju pravo na godišnji odmor 20 dana u godini, u 52 tjedna školska godina traje 35 tjedana učenici imaju u prosjeku 3,5 tjedna izostanaka što RODITELJI PRAVDAJU a ne profesori, probajte vidjeti koliko vam djeca uče dnevno, pišu li zadaće, rade li programe, referate ili su na fejsu koliko ste puta došli u školu na informacije u tijeku godine itd, Ja sam nečijoj djeci pomogao da nauče a nisam ih naučio, naučili su ih njihovi roditelji i oni sami dokaz su naši ljkari inženjeri, profesori ali oni koji su učili a ne oni za koje su roditelji plaćali instrukcije, da se nekoga može silom natjerati onda bi mi profesori natjerali svoju djecu, IMA ONA NARODNA KAD PSETO SILOM U LOV GONITE LOVA NE DONOSI, ali to danas donesu tete kupe diplome i riješen problem, samo su učitlji i profesori krivi mrzili njegovo dijete

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
8
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari