Dodaj komentar

Poštovani puče rvacki nije niko rekao da inspekcija nem pravo poništiti ocijene ALI PREPRAVITI NEMA NITKO prema tome zlouporaba položaja i ovlasti je očita, da nije davno bi to naše vrlo pravosuđe riješilo ne bi otezalo, profesori su samo ljudi koji griješe ima ispravak zna se procedura još gimnazija ije dobila tumačenje Pravilnika o ocjenjivanju traženo je na početku školske godine, prema tumačenju inspektorice svaki učenik mora odgovarati usmeno dva puta, evo vam račun imam 15 sati do Božića 15 tjedana, prvi sat upoznavanje zadnji zaključivanje 30 učenika u odjelu jedan sat priprema za kontrolni drugi analiza treći ponovljeni kontrolni više od 50 % slabih 60 usmeni ispita svaki sat moramo ispitati više od šest učenika po satu ispit 7 min ako profesor čeka za vratim zvono a gradivo!?, neko će drugi uraditi, OKANITE SE INSTRUKCIJA GONITE DJECU DA UČE SAMI, DA SE ŽELI RIJEŠITI STANJE U ŠKOLSTVU UVELI BI VANJSKO VREDNOVANJE ALI TADA NEMA MUĆKI.
prijem djeltnika vrši prinudna nepismena uprava pod pokroviteljstvom MINISTARSTVA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari