Dodaj komentar

Poštovani puče rvacki nije niko rekao da inspekcija nem pravo poništiti ocijene ALI PREPRAVITI NEMA NITKO prema tome zlouporaba položaja i ovlasti je očita, da nije davno bi to naše vrlo pravosuđe riješilo ne bi otezalo, profesori su samo ljudi koji griješe ima ispravak zna se procedura još gimnazija ije dobila tumačenje Pravilnika o ocjenjivanju traženo je na početku školske godine, prema tumačenju inspektorice svaki učenik mora odgovarati usmeno dva puta, evo vam račun imam 15 sati do Božića 15 tjedana, prvi sat upoznavanje zadnji zaključivanje 30 učenika u odjelu jedan sat priprema za kontrolni drugi analiza treći ponovljeni kontrolni više od 50 % slabih 60 usmeni ispita svaki sat moramo ispitati više od šest učenika po satu ispit 7 min ako profesor čeka za vratim zvono a gradivo!?, neko će drugi uraditi, OKANITE SE INSTRUKCIJA GONITE DJECU DA UČE SAMI, DA SE ŽELI RIJEŠITI STANJE U ŠKOLSTVU UVELI BI VANJSKO VREDNOVANJE ALI TADA NEMA MUĆKI.
prijem djeltnika vrši prinudna nepismena uprava pod pokroviteljstvom MINISTARSTVA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
6
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari