Dodaj komentar

Vidite li ljudi moji strašnog pritiska na profesore posuške Gimnazije. Neviđen pritisak. Petričeva pored svog posla ostala bez dodatne zarade. Pa odmah priopćenje za javnost. Kondža ima posao voditelja smjene i nikome od pripravnika pedagogije nije dala primakniti se školi da volontiraju. I ona bi dodatne privilegije. Čuva sebi drugo radno mjesto. Ono je stvoreno baš i upravo za nju. I jako je sposobna i blaga prema djeci. Pravi istinski pedagog. Svu svoju bolesnu ambiciju sad su umetnuli u slučaj nezakonitog rada u školi. Da narod pomisli kako ih politika proganja. One su žrtve politike. Strašno. Meni je krivo na posuški HDZ. Oni su osnivači. Ko im je dao toliko prostora da manipuliraju. A iste te podnijele kaznenu prijavu protiv ravnatelja škole koji im je išao na ruku radi mira u kući. One stvarno misle da će ovakim manipulativnim člankom izazvat ogorčenje puka svekolikog. Pogledajte samo mjesec dva unazad. U kakvom su medijskom linču sudjelovale. S još nekoliko osoba upitna zdravlja. One su smiješne. One su istovremeno i očajne. Tragikomične. Protiv svog ravnatelja podižu kaznenu prijavu i odmah zovu medije da obznane tu impresionirajuću gestu. Gospođa Nada Dalipagić obukla bundu i pravac u Tužiteljstvo braniti nerad i nepoštivanje zakona. Neka i sad uzmu Gospođu odvjetnicu možda uspije prvoj biti ponovo koordinator za pare od državne mature, a drugoj možda uspije dokazati na sudu da je uopće zakonito primljena u Gimnaziju, a ne još da izmišlja promjenu posla po nekakvom nasljednom pravu. Veće lakrdije i jada i čemera nema nego u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju. Dakle: Svi na ulice s transparentima. Svi smo mi Jasna i Josipa!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari