Dodaj komentar

Vidite li ljudi moji strašnog pritiska na profesore posuške Gimnazije. Neviđen pritisak. Petričeva pored svog posla ostala bez dodatne zarade. Pa odmah priopćenje za javnost. Kondža ima posao voditelja smjene i nikome od pripravnika pedagogije nije dala primakniti se školi da volontiraju. I ona bi dodatne privilegije. Čuva sebi drugo radno mjesto. Ono je stvoreno baš i upravo za nju. I jako je sposobna i blaga prema djeci. Pravi istinski pedagog. Svu svoju bolesnu ambiciju sad su umetnuli u slučaj nezakonitog rada u školi. Da narod pomisli kako ih politika proganja. One su žrtve politike. Strašno. Meni je krivo na posuški HDZ. Oni su osnivači. Ko im je dao toliko prostora da manipuliraju. A iste te podnijele kaznenu prijavu protiv ravnatelja škole koji im je išao na ruku radi mira u kući. One stvarno misle da će ovakim manipulativnim člankom izazvat ogorčenje puka svekolikog. Pogledajte samo mjesec dva unazad. U kakvom su medijskom linču sudjelovale. S još nekoliko osoba upitna zdravlja. One su smiješne. One su istovremeno i očajne. Tragikomične. Protiv svog ravnatelja podižu kaznenu prijavu i odmah zovu medije da obznane tu impresionirajuću gestu. Gospođa Nada Dalipagić obukla bundu i pravac u Tužiteljstvo braniti nerad i nepoštivanje zakona. Neka i sad uzmu Gospođu odvjetnicu možda uspije prvoj biti ponovo koordinator za pare od državne mature, a drugoj možda uspije dokazati na sudu da je uopće zakonito primljena u Gimnaziju, a ne još da izmišlja promjenu posla po nekakvom nasljednom pravu. Veće lakrdije i jada i čemera nema nego u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju. Dakle: Svi na ulice s transparentima. Svi smo mi Jasna i Josipa!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
1
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto