Dodaj komentar

Zanimljiv članak. U njemu je toliko poluistina i namjernog ne iznošenja činjenica. U njemu stoji da su "počeli vršiti određene pritiske, na sve ih načine pokušavaju degradirati i ostaviti bez posla"...koje li manipulacije! Nije im, pišući ovaj tekst, možda palo na pamet da je 21 "veličanstveni" podigao smiješnu kaznenu prijavu pod geslom "napadni da sam ne budeš optužen". Možda njih 21 i ne konta da bi troje gore navedenih i kazneno prijavljenih možda ostalo bez posla. Nije to njih briga. Ne prežu njih 21 ni od "kasapljenja"obitelji, samo neka se u njihove ne dira. Svu djecu maloljetnike oni će upotrijebiti da dođu do onoga što su naumili. Blate, govore neistinu, skreću teme samo da se ne bi obznanio njihov nerad i nepoštivanje Zakona i Pravilnika. A Zakon i pravilnik u toj posuškoj gimnaziji se samovoljno kršio cijelu proteklu godinu. I znaju da su upozoravani. To vam gospoda iz Gimnazije neće kazati. Kazat će vam što njima odgovara.Kršeći Pravilnik, o čemu je i županijski sud donio Presudu, djecu niti su pratili niti po zakonu ocjenjivali. Nadalje spominju komisije i povjerenstva, da bi se preispitivale ocjene. Zaboravljaju pri tome da su roditelji upravo tražili formiranje povjerenstva, ali da su profesori glatko odbili obrazloženjem da su ocjene zakonite. Zanimljivo je dalje da te visokoobrazovane osobe stalno kroz tekst provlače dvije vrlo važne riječi: FUNKCIJA i SMJENA. One vjerojatno ne znaju da oni nisu funkcioneri i da se samo imenovani na funkciji mogu smijeniti. Koordinator je rješenjem imenovani djelatnik iz škole koji je zadužen za obavljanje posla. Ukoliko rukovoditelj tijela uprave, a u ovom slučaju Ministarstvo Rješenjem imenuje drugu osobu, nij eto nikakva smjena, nego imenovanje, po prosudbi onoga tko donosi rješenje, nekog drugog za poslove koordiniranja. Nije istina da se natječaj samo raspisuje u Gimnaziji Posušje. U svim školama u ŽZH u tjeku su natječaji za sva radna mjesta koja su slobodna. Izgleda da ovima u Posušju "namjerno" nije jasno da se njih ne trebaju ticati te dvije čarobne riječi "funkcija i smjena" ili su toliko nepismeni, što se zbog svega napisanog i objAVLJENOG MOŽE ZAKLJUČITI. Najprije da su zločesti. Toliko su "zaprli" iznošenjem neisina samo isključivo kako bi došle na vlast. Naravno preko maloljetnih učenika koje su naravno i ovo polugodište ocijenili nezakonito. Izbori se približavaju a šićar na vidiku. Hitno treba pozvati ombudsmena i sve relevantne čimbenike da na vrijeme reagiraju jer su ovim profesorima učenici povjereni da ih prate i ocjenjuju a ne da im isti suže kao poligon za njihovo manipuliranje i iživljavanje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
3
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto