Dodaj komentar

Zašto uopće postoji ministarstvo kad ovdje neki profesori odlučuju koga će zaposliti i na koje radno mjesto?? Čuj preraspoređena sa njemačkog na mjesto pedagoga. Jel joj to ćaća ostavio radno mjesto pa je njeno? I ovu drugu mijenjali sa mjesta kooridinatora, pa jel ona odlučuje ili ministarstvo/ministar tko će biti koordinator? Neki profesori u toj Gimnaziji se ponašaju kao da je to njihova privatna škola. Nečuveno, manite se posla za koji je netko drugi zadužen, a radite onaj za koji primate plaću. I naučite tu djecu nešto u školi, a ne da stalno idu na instrukcije kod tih istih profesorica, pa one ubiru i plaću, i novce od instrukcija i od mjesta koordinatora iii od tko zna još čega.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
5
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari