Dodaj komentar

Ovaj članak uporno izbjegava napomenuti da postoji pravomoćna presuda županijskog suda u kojoj izričito piše kako su učenici nezakonito ocijenjeni.To što glavni kolovođa Jasna Petric sad više nije koordinatorica za pripremu učenika koji će polagati državnu maturu sad je to "vršenje pritiska". Josipa Kondža je raspoređena za voditelja smjene iako nije imala ni jednog sata njemačkog i sad bi gospođa birala radna mjesta. I to je sad "mobing". Tek se zahuktava. Doći će vrijeme kad će sve izići na vidjelo. Tko je huškao maloljetnu djecu i dao im u ruke transparente i navodio ih na prosvjede. Roditelji su učenike poslali u školu a ne oko škole. Imat će ombudsmen posla zbog ovog problema a ne zbog Jasne Petric koja nije više koordinatorica. Najbolje da opet "organiziraju spontane prosvjede učenika". To pali medije. Neka gore mediji a djecu obavezno zloupotrijebiti kao i prošli put. Imat će tužiteljstvo itekako posla ove godine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari