Dodaj komentar

Ovaj članak uporno izbjegava napomenuti da postoji pravomoćna presuda županijskog suda u kojoj izričito piše kako su učenici nezakonito ocijenjeni.To što glavni kolovođa Jasna Petric sad više nije koordinatorica za pripremu učenika koji će polagati državnu maturu sad je to "vršenje pritiska". Josipa Kondža je raspoređena za voditelja smjene iako nije imala ni jednog sata njemačkog i sad bi gospođa birala radna mjesta. I to je sad "mobing". Tek se zahuktava. Doći će vrijeme kad će sve izići na vidjelo. Tko je huškao maloljetnu djecu i dao im u ruke transparente i navodio ih na prosvjede. Roditelji su učenike poslali u školu a ne oko škole. Imat će ombudsmen posla zbog ovog problema a ne zbog Jasne Petric koja nije više koordinatorica. Najbolje da opet "organiziraju spontane prosvjede učenika". To pali medije. Neka gore mediji a djecu obavezno zloupotrijebiti kao i prošli put. Imat će tužiteljstvo itekako posla ove godine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
6
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto