Dodaj komentar

Tuziteljstvo ZZH je u funkciji mafije,razbojnika koji su planski kadrovirali tuzitelje ,pametnom dosta kad tuziteljstvo pismeno salje obavjesti da je nn slucaj usao u zastaru.Zar je to uopce tuziteljstvo ,naprotiv trebalo je sve poduzeti da se provede istraga ili da svoj mandat daju na raspologanje.Posto u Sirokom vlada jedna anarhija i zakon ko je jaci vlada e tu bez seoske bune i ulice nista se decenijama nece desit.Ako Tuziteljstvo BIH smjeni sve i procesuira tuzitelje kao i pojedine suce tada bi narod Sirokog osjetii promjene i sigurnost.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
9
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto