Dodaj komentar

Noou sikiriki !!!
Jadun poprda iz vrha mupa izdo naređenje škopigudi momiru čuljku da sprovede licu pravde ove krivokletnike !!!
Po obavjesti nadležnog tužiteljstva oglasile se dive žt koje su primane u najviše audijencije kod sada već šušastoga [ * neprimjereno * ]A da su im ladice pretrpane i da se otvoreni predmet nalazi na astalu!!!
Vegeta specijale biža nacijonale vrti se u stolici oko svoje osi i neraspoznaje gdje je pendžer gdje su vrata mup nepamti ovakvu kaku potlje rata!!!
Ima li barba veliku ceradu tko će da krije više šušastoga [ * neprimjereno * ]A jadu !!!
Vonja jado i mup nadaleko partijski sinovi činovnici stražnjicom vrata i oči zatvoriše dici!!!
Oj Ljubuški mali grade što nam ovo godinama rade vonjaju tuknu na daleko pišeš li naslov medića seko!!!
LUSTRACIJA kreće i biće bure podigni glavu visoko JURE!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari