Dodaj komentar

Ovo je početak kraja ovakvog tužiteljstva,MUPA koji se stavlja u u ulogu represivnog sistema vlasti za koju smo mislili da je davno prošla.Ovo su pokušali uraditi ko 1948 godine,srećom nisu uspjeli.Šta će sada reći svi oni koji su u ovome sudjelovali htjeli čovjeka strpat u zatvor i da budu vjerni katolici i hrvati.Hoće li moći mirno ući na posao u općinu znajući da sada svi znaju da su lagali.Mislim da neće nek budu pouka drugima da uvijek treba biti na strani pravde i istine.Ma kako se u tom trenutku činilo teško.Poslije ovoga Premijer Ćosić bi trebao pogledat mrežu i vidjeti šta je rekao.Ostavla ministra je najmanje što bi on trebao učiniti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
6
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto