Dodaj komentar

Najdraže bi mi bilo osvojiti titulu s Izviđačem pa onda ići u Zagreb

ljubuski.info

Još jedan igrač iz sjajne plejade mladih rukometaša Izviđača napušta klub na ljeto, lijevo krilo David Mandić odlazi u Zagreb.

Par dana prije Nove godine, Mandić je potpisao višegodišnji ugovor sa Zagrebom koji počinje teći od sljedećeg ljeta, odnosno po okončanju tekuće sezone.

Tamo će se pridružiti Ljubušacima Josipu Erešu i Mateju Hrstiću koji su u ovaj klub prešli unazad godinu i pol dana.
Osim njih poznajem i igrače iz reprezentacije jer sam već bio na okupljanjima i tamo mi ništa neće biti novo, kaže Mandić koji se osjeća spremnim za novi izazov.

Siguran sam da mogu već konkurirati. Vrijeme je da idem na viši nivo. Znaju me iz mlađih selekcija A reprezentacije, mogu igrati obranu i napad pa me tu vide kao pojačanje.

Kad je prošlog ljeta u klub otišao Matej Hrstić, Zagreb je računao i na Mandića u paketu.

Trebao sam još prošle godine ići u Zagreb, ali sam htio ostati još jednu godinu, da još radim na sebi i stasam, pojašnjava Mandić, koji je u posljednjih pola godine potpuno preuzeo ulogu lidera momčadi Izviđača kao kapetan, ali i sjajnim učincima na terenu.

Zagreb je ovih dana pokušao Mandića povući u klub već ove zime, a to pitanje je i dalje otvoreno....
Izviđač to nije prihvatio. Da sam prešao u Zagreb, mislim da bih sad bio na pripremama i konkurirao za reprezentaciju, smatra Mandić koji je na širem popisu Line Červara za predstojeće Europsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Ovako je ipak ostao doma i očekuje start priprema Izviđača 10. siječnja.
To je veća stepenica, viši nivo, Liga prvaka, drago mi je zbog iskoraka. Ali još nije sigurno hoću li ići odmah sad. Izviđač želi da osvojimo titulu pa da onda idem. Na ljeto mi ističe ugovor i tad svakako idem.

A što bi ti kao igrač najviše volio?
Najdraže bi mi bilo da kao kapetan ekipe osvojim titulu prvaka sa Izviđačem, pa da onda idem za Zagreb. Nemam ništa protiv ni da ostanem ovih pola godine, iako sam već trebao biti u Zagrebu. Jedino mi smeta što se još ništa ne zna. Ali ne mogu se puno koncentrirati na to, očekujem informaciju pa da djelujem po tome, zaključio je David Mandić.

Pripreme nastavljaju 10. siječnja

Ljubušaci će u pripreme za drugi dio sezone u domaćim natjecanjima krenuti 10. siječnja, prvu će pripremnu utakmicu će igrati sa Zagrebom 17. siječnja, potom drugu u Karlovcu protiv domaćeg sastava, a onda pripreme nastaviti u Mađarskoj.

Izviđaču mrvice od tri dragulja

David Mandić (1997.), Matej Hrstić (1996.) i Josip Šarac (1998.) su tri posebno nadarena igrača koji su, između ostalih, napustili ili najavili odlazak iz Izviđača. Hrstić je od prošlog ljeta u Zagrebu, Mandić najkasnije do sljedećeg, dok je još prošlog ljeta, Šarac potpisao trogodišnji ugovor sa Celjem koji počinje teći od ljeta ove godine. Ni za jednog od njih Izviđač neće dobiti odštetu jer odlaze po isteku ugovora kao slobodni igrači, već samo novčanu naknadu za njihovo školovanje od najranijih rukometnih dana.

Ersan Bijedić | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto