Dodaj komentar

Vi komunjare hdzovske godinama ne mijenjate priču. Dakle nije problem sadržaj, nego tko govori. Ako Slaven nešto laže, demantiraj, dokaži. Jok vi napadate na osobnoj razini. Gdje je tO HRS izgubio izbore? Namjeravali ući u HNS, ušli. Ovi izbori su test za njih. Provjereno znam od tvojih hdzovaca da su i Slavena i njegove pokušavali prvo kupit, pa onda prijetnjama i silom pokoriti, pa nisu uspjeli. Ja ne izlazim na izbore, ali obaj put hoću i glasovati ću za HRS na kojoj god razini nastupali. Kadgod kažu riječ protiv Čovića ili hdza odma miševi iziđu iz rupa i napadaju na osobnoj razini, dakle ne može ne valjat HRS. I za razliku od tebe ne krijem se iza lažnog imena ili anonimnog komentara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari