Dodaj komentar

Drugarice "Gošća"!
Da ste se vi Bosanci 91' postrojavali u 1o mjesecu onda vam se ne bi dogodilo opkoljeno Sarajevo, opkoljena Srebrenica, Bihaćki "đep" itd. itd.
Onda bi Alija Izetbegović 1. listopada 1991 znao da je Ravno u BiH i ne bi dao ovakvu sramotnu izjavu
"Zapamtite ovo nije naš rat"...
Pa eto ti zašto je se vršilo postrojavanje 91', da nije pala bi cijela dalmacija sve do Rijeke i karlovca, eto zato a Bosna bi bila Velika Srbija kao i 70 % Hrvatske, pa eto zato jedino ako tebi slučajno ne smeta što tome nije tako...

Tebi Slavene Bog dao da izdržiš ali teško jarane veliko je zlo zajašilo ovo društvo,a svima koji su dobre volje želim blagoslovljeno Mlado lito i sretnu Novu godinu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
4
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari