Dodaj komentar

Ljubuški mališani prikupili pomoć za obitelj Šiljeg

ljubuski.info

Polaznici Dječjeg svijeta Ljubuški i ove su godine bili glavni akteri sada već tradicionalne zabave "Božićne radosti", a koja je šestu godinu zaredom održana u svadbenom salonu "Ohio".

Pjesme i veselja nije manjkalo, na radost svih mališana, ali i njihovih roditelja, djedova i baka, koji su bili ponosni na sve ono što su za njih pripremili. Osobito veseli činjenica kako ova djeca uče o humanosti od malih nogu, stoga su svojim nastupom osigurala novčanu pomoć za teško oboljelu braću Šiljeg iz Vašarovića.

Naime, Marko, Ante i Karol Šiljeg bore se s teškom dijagnozom - Duchenneovom mišićnom distrofijom. Potrebna im je pomoć za liječenje u inozemstvu, a na njihovu tešku životnu situaciju nisu se oglušili ni ovi mališani, prikupivši za njih preko 1350 KM.

Prilikom božićne zabave, humanitarnog karaktera, molitvu i prigodne riječi podrške uputio je i fra Marin Karačić.

Veliko srce

Ljubuški može biti uistinu ponosan na toliko humanitarnih akcija, a posebno sada kroz ovo blagdansko razdoblje. Razne udruge mladih izdvajaju svoje vrijeme da bi pomogli siromašnima, što je za svaku pohvalu. Oni to ne moraju, nitko njih ne tjera na to, već oni žele dati dio svoga srca onima kojima nešto nedostaje za Božić, istaknuo je fra Marin.

I voditeljica Dječjeg svijeta Ljubuški Marija Mijoč nije krila zadovoljstvo zbog odličnog odaziva svojih sugrađana na njihovu zabavu.
Djeca su svojim nastupima, recitacijama, pjesmom i glumom prenijeli radost Božića te tako svima čestitali rođenje malog Isusa. Na to sam izuzetno ponosna, kao i na sve sugrađane, redovne podržavatelje ovakvih humanitarnih događanja, kazala je Mijoč, zaželjevši svima sretne i blagoslovljene blagdane.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari