Dodaj komentar

Ljubuški mališani prikupili pomoć za obitelj Šiljeg

ljubuski.info

Polaznici Dječjeg svijeta Ljubuški i ove su godine bili glavni akteri sada već tradicionalne zabave "Božićne radosti", a koja je šestu godinu zaredom održana u svadbenom salonu "Ohio".

Pjesme i veselja nije manjkalo, na radost svih mališana, ali i njihovih roditelja, djedova i baka, koji su bili ponosni na sve ono što su za njih pripremili. Osobito veseli činjenica kako ova djeca uče o humanosti od malih nogu, stoga su svojim nastupom osigurala novčanu pomoć za teško oboljelu braću Šiljeg iz Vašarovića.

Naime, Marko, Ante i Karol Šiljeg bore se s teškom dijagnozom - Duchenneovom mišićnom distrofijom. Potrebna im je pomoć za liječenje u inozemstvu, a na njihovu tešku životnu situaciju nisu se oglušili ni ovi mališani, prikupivši za njih preko 1350 KM.

Prilikom božićne zabave, humanitarnog karaktera, molitvu i prigodne riječi podrške uputio je i fra Marin Karačić.

Veliko srce

Ljubuški može biti uistinu ponosan na toliko humanitarnih akcija, a posebno sada kroz ovo blagdansko razdoblje. Razne udruge mladih izdvajaju svoje vrijeme da bi pomogli siromašnima, što je za svaku pohvalu. Oni to ne moraju, nitko njih ne tjera na to, već oni žele dati dio svoga srca onima kojima nešto nedostaje za Božić, istaknuo je fra Marin.

I voditeljica Dječjeg svijeta Ljubuški Marija Mijoč nije krila zadovoljstvo zbog odličnog odaziva svojih sugrađana na njihovu zabavu.
Djeca su svojim nastupima, recitacijama, pjesmom i glumom prenijeli radost Božića te tako svima čestitali rođenje malog Isusa. Na to sam izuzetno ponosna, kao i na sve sugrađane, redovne podržavatelje ovakvih humanitarnih događanja, kazala je Mijoč, zaželjevši svima sretne i blagoslovljene blagdane.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
7
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari