Dodaj komentar

Humanitarna turneja Glazbene škole Ljubuški

ljubuski.info

Glazbena škola Ljubuški je sa svojim malim ansamblom održala mini turneju pod nazivom "Mali darovatelji glazbe" na pet odredišta u Ljubuškom.

U sklopu ove akcije posjetili su i, na svojstven način, "darovali" Starački dom Ljubuški, Dom za stare i nemoćne sv. Josip radnik, Hospicij Božanske milosti, Dom za rehabilitaciju djece i odraslih s posebnim potrebama i Dječji vrtić Ljubuški.

Izveli su nekoliko tradicionalnih i popularnih božićnih pjesama, a prijevozno sredstvo na turneji bio nam je Božićni vlakić!
Predivno i nezaboravno iskustvo! Hvala svima na srdačnom gostoprimstvu i osmijesima! Nadamo se da smo svugdje unijeli malo radosti i božićnog veselja! Vidimo se dogodine:-), poručili su iz Glazbene škole Ljubuški.

Glazbena škola Ljubuški | FB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
8
4
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto