Dodaj komentar

Šipovača ponovno pod vodom

ljubuski.info

Po drugi put ove jeseni Šipovača, naseljeno mjesto kod Ljubuškog, je pod vodom. Naime, velike količine padalina prouzručile su izlijevanje potoka Vrančuše te vode iz korita Banje i Luka.

Nabujalo korito Luke je poplavilo lokalnu cestu pa je zaselak Banja ostao prometno odsječen od ostatka Šipovače i do ovog dijela sela zasad se može samo preko Vojnića, dok je voda prodrla i u nekoliko kuća.

Šipovaču su posjetili pripadnici Odjela civilne-protupožarne zaštite općine Ljubuški i direktor JP "Parkovi" Vedran Markotić,koji su s mještanima obišli poplavljeno područje sa ciljem rješavanja problema izlijevanja nabujalih voda u tom mjestu.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Šipovača portal
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
3
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari