Dodaj komentar

Šipovača ponovno pod vodom

ljubuski.info

Po drugi put ove jeseni Šipovača, naseljeno mjesto kod Ljubuškog, je pod vodom. Naime, velike količine padalina prouzručile su izlijevanje potoka Vrančuše te vode iz korita Banje i Luka.

Nabujalo korito Luke je poplavilo lokalnu cestu pa je zaselak Banja ostao prometno odsječen od ostatka Šipovače i do ovog dijela sela zasad se može samo preko Vojnića, dok je voda prodrla i u nekoliko kuća.

Šipovaču su posjetili pripadnici Odjela civilne-protupožarne zaštite općine Ljubuški i direktor JP "Parkovi" Vedran Markotić,koji su s mještanima obišli poplavljeno područje sa ciljem rješavanja problema izlijevanja nabujalih voda u tom mjestu.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Šipovača portal
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
7
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto