Dodaj komentar

jedna mi je sinoch rekla idiiiii
eto
vidi
2000 godina..pogledaj na mene..jesi li..e pa..oni se okupishe oko cistog izvora pitke vode..jedan po jedan i svi nose haljine stare ko lentu....i okupi se veliko mnoshtvo..uskrsli milostivi kriste..2nedilja uskrsa milost..trans;figurate..

moli i ti da ti pokaze izvor zive vode boga istinitog..pa ako te moja istina pogadja znajte vi krivokletnici i sudci zemaljski..bog vas gleda kao i mene..jao vama nepravedni sudci zemaljski koliko suze liju za 1000 godina hrvatske majke za svojim porodom ..jeste li zedni..napijte se ..sa izora istineeeeeee zive vode i zive rijeci boga istinitoga..jer ja umrijeh i u njemu zivim i on u meni zivi..pa ako sa i umrla nije mrtav on..zivi bog koji nas sve gleda..

kakva ce biti vasha zasluga kod boga kad nepravedno sudite koliko sce se vami dati kod boga pravde..jeste li zedni..psalm 63

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
2
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari