Dodaj komentar

Isus nas svojim primjerom života poziva da ga slijedimo, kroz 4 Evanđelja možemo izvući zaključak što je sve Njemu ulazilo u usta:
1. Kruh i voda
2. Pokušao jesti smokvu, ali nije
3. Jeo tek ulovljenu ribu pred učenicima ("Donesite mi onu koju tek uloviste")
5.U Evanđeljima nikad nije pio vino, samo je rekao; " Od ovoga trsa neću piti do onoga novoga u Kraljevstvu Nebeskom.
6. Zatražio na Križu vode, natopili mu spužvu pomješanu sa mokračom ali nije okusio.
Njegovi učenici nikad nisu postili do onog dana za Posljednom večerom.
Bio je sretan zbog toga, zato izjavljuje:"Živo sam želio ovu večeru blagovati s vama!"
Nigdje se ne kaže da je u kaležu bilo i vino.
Opet ponavljam, djelovi Biblije su mijenjani, a što je mjenjano u pojedinim kontekstima to mogu dokazati samo oni koji su uložili dovoljno vremena i ljubavi izučavajući Bibliju!

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
2
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari