Dodaj komentar

Houdeku uvjetna kazna zbog udaranja policajca

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom optuženom Zvonimiru Houdeku (54) izrekao je uvjetnu osudu zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti.

Optuženom Houdeku je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 6 (šest) mjeseci, koja se neće izvršiti ako optuženik u roku od 2 (dvije) godine, računajući od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ dana 5.9.2017. godine podiglo je optužnicu protiv Zvonimira Houdeka stavljajući mu na teret da je dana 25.7.2017. godine napao službenu osobu u obavljaju poslova javne sigurnosti i nanio joj lake tjelesne ozljede.

Navedenog dana dok su ga policijski službenici PU Ljubuški prevozili u službene prostorije radi daljnje obrade, u alkoholiziranom stanju sa koncentracijom alkohola u krvi od 2,26 promila fizički je napao policijskog službenika udarivši ga zatvorenom šakom u predjelu glave i uha nanijevši mu na taj način lake tjelesne ozljede.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
8
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari