Dodaj komentar

Pa jeste li vi osjetili kako se naši sunarodnjaci iz EU ponašaju i ophode prema nama iz Herze
Viša klasa a mi drugog reda, pa maltretiranje na granicama i sve ostalo. Izvukli su se sa Gotovinom i kontaju da je sve završeno imaju svoju lijepu njihovu, a naravno na nas račun, Prlic i ostali će platiti ceh, E neće proći.Od Nas su se automatski ogradili i mi smo ti divlji koji su počinili sve najgore i NEK na nama Haag završi. Okrenuli leđa i sto kaže Petrov dođu po glasove svake četvrte. Ne trebamo im vise. Upamti hercegovački narode, od nas prave svoje konjušare kao sto su oni vazda bili a i Ostat će. Ceh mora neko da plati a to nećemo biti mi garant, još nije gotovo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
9
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto