Dodaj komentar

Produljen pritvor osumnjičeniku za razbojstvo u Ljubuškom

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu produljio je pritvor Tomislavu Ćužeu (35) osumnjičenom za razbojstvo počinjenog dana 22.9.2017. godine na štetu automat kluba u Ljubuškom. Odluka o produljenju pritvora nepravomoćna je i na nju postoji pravo žalbe koju će razmatrati Vrhovni sud F BiH, potvrdio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Osumnjičeni T.Ć. nalazi se u pritvoru od 8.11.2017. godine, a pritvor mu je produljen za još 2 mjeseca, a zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH otvorilo je istragu protiv osumnjičenika Zvonimira Sušca (34), Tomislava Ćužea (35) i Ivice Rozića (29) koji se sumnjiče da su kao supočinitelji izvršili razbojništvo, na način da su uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba oduzeli određeni iznos novca.

Sva trojica osumnjičenika nalaze se u pritvoru u KPZ Mostar.

Za kazneno djelo koje je ovo tužiteljstvo stavilo na teret osumnjičenicima propisana je kazna zatvora najmanje 5 godina, što znači da se kao najdulja kazna uzima opći maksimu, a to je do 20 godina.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
8
2
2

FB

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto