Dodaj komentar

Produljen pritvor osumnjičeniku za razbojstvo u Ljubuškom

ljubuski.info

Županijski sud u Širokom Brijegu produljio je pritvor Tomislavu Ćužeu (35) osumnjičenom za razbojstvo počinjenog dana 22.9.2017. godine na štetu automat kluba u Ljubuškom. Odluka o produljenju pritvora nepravomoćna je i na nju postoji pravo žalbe koju će razmatrati Vrhovni sud F BiH, potvrdio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Osumnjičeni T.Ć. nalazi se u pritvoru od 8.11.2017. godine, a pritvor mu je produljen za još 2 mjeseca, a zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH otvorilo je istragu protiv osumnjičenika Zvonimira Sušca (34), Tomislava Ćužea (35) i Ivice Rosića (29) koji se sumnjiče da su kao supočinitelji izvršili razbojništvo, na način da su uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba oduzeli određeni iznos novca.

Sva trojica osumnjičenika nalaze se u pritvoru u KPZ Mostar.

Za kazneno djelo koje je ovo tužiteljstvo stavilo na teret osumnjičenicima propisana je kazna zatvora najmanje 5 godina, što znači da se kao najdulja kazna uzima opći maksimu, a to je do 20 godina.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
4
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari