Dodaj komentar

Procitao sam clanak i bas me raduje da se ureduje Ljubuski i mislim da svaki normalan stanovnik opcine treba tako razmisljati,al kad sam vidio komentare....hmmm....opet se naslo puno pametni. Nezanima me politika i nepodrzavam vlast u Ljubuskom. Samo znam da je dobro sto je taj novac zavrsio u Ljubuskom ,a da je negdje u drugom gradu ovakav projekt rekli bi vi pametni Ljubuski propada a drugi se grade.
Slusajte vi filozofi,inzinjeri,proroci ako tako negativno razmisljate necemo naprjed za dugo.
Ako je dobio izbore netko tko nije vas kandidat netreba bacat kamenje nego svi skupa pomoci u projektima u zajednicama i doce prilika kad bude glasanje da se opet borite za svog kandidata . Nemojte nas mlade uvlaciti u politicku mrznju ,i podjele vi koji nemate zavrsenu osnovnu ,a kamoli srednju skolu. (Pozitivno za bolji LJUBUSKI ❤)

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari