Dodaj komentar

Procitao sam clanak i bas me raduje da se ureduje Ljubuski i mislim da svaki normalan stanovnik opcine treba tako razmisljati,al kad sam vidio komentare....hmmm....opet se naslo puno pametni. Nezanima me politika i nepodrzavam vlast u Ljubuskom. Samo znam da je dobro sto je taj novac zavrsio u Ljubuskom ,a da je negdje u drugom gradu ovakav projekt rekli bi vi pametni Ljubuski propada a drugi se grade.
Slusajte vi filozofi,inzinjeri,proroci ako tako negativno razmisljate necemo naprjed za dugo.
Ako je dobio izbore netko tko nije vas kandidat netreba bacat kamenje nego svi skupa pomoci u projektima u zajednicama i doce prilika kad bude glasanje da se opet borite za svog kandidata . Nemojte nas mlade uvlaciti u politicku mrznju ,i podjele vi koji nemate zavrsenu osnovnu ,a kamoli srednju skolu. (Pozitivno za bolji LJUBUSKI ❤)

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
9
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto