Dodaj komentar

Ovde nije problem u vlasti nego u nama gradjanima. Pa nebi da je HDZ cijeli zivot na vlasti,mislim je vecinu ali bilo je i drugih stranaka. Sta je tko dobro donio? Nitko nista,ovi portali su napravljeni da svatko promovira svoju stranku i navija za nju jer cija je stranka na vlasti i njihovi navijaci ce dobro zivjeti. Ovde su veliki problem igraci ali jos veci problem prave navijaci. Vidim ima dosta kvalitetnih komentara,osobno sam politicki ne opredijeljen,ali ako nesto ide na bolje,zasto jednostavno ne podrzavate a ne na svaki clanak samo pljujete. Istina,Barba i ekipa su se nahapali da bog sacuva i rade kriminalne radnje,ali ebli ga vi pa zahvalite bogu pa im je doteklo pameti da nesto urede. Zelim samo skrenuti pozornost na nas ljudski stav i gluoi hercegovacki mentalitet,znaci ako se nesto dobro pravi to ne valja zato sto pravi hdz. Zahvali na ovim radjama koje se odvijaju i pocasti lijepim gestama a idalje budite oprijedjeljeni kako jeste ali budite realni. Iskreno zelim sve najgore za celnike hdza i bagru krimimalnu njihovu ali ipak sam im zahvalan sto su malo uljudili grad. Bog vas blagoslovio.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
1
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto