Dodaj komentar

Ovde nije problem u vlasti nego u nama gradjanima. Pa nebi da je HDZ cijeli zivot na vlasti,mislim je vecinu ali bilo je i drugih stranaka. Sta je tko dobro donio? Nitko nista,ovi portali su napravljeni da svatko promovira svoju stranku i navija za nju jer cija je stranka na vlasti i njihovi navijaci ce dobro zivjeti. Ovde su veliki problem igraci ali jos veci problem prave navijaci. Vidim ima dosta kvalitetnih komentara,osobno sam politicki ne opredijeljen,ali ako nesto ide na bolje,zasto jednostavno ne podrzavate a ne na svaki clanak samo pljujete. Istina,Barba i ekipa su se nahapali da bog sacuva i rade kriminalne radnje,ali ebli ga vi pa zahvalite bogu pa im je doteklo pameti da nesto urede. Zelim samo skrenuti pozornost na nas ljudski stav i gluoi hercegovacki mentalitet,znaci ako se nesto dobro pravi to ne valja zato sto pravi hdz. Zahvali na ovim radjama koje se odvijaju i pocasti lijepim gestama a idalje budite oprijedjeljeni kako jeste ali budite realni. Iskreno zelim sve najgore za celnike hdza i bagru krimimalnu njihovu ali ipak sam im zahvalan sto su malo uljudili grad. Bog vas blagoslovio.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
7
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari