Dodaj komentar

Njemački grad.Moj građanine ti ko da si topli brat pa se zaljubija bolan u načelnika.Pa vidiš li ti moj građanine svojim okom da je duvanjska ko hirošima u cenru grada,da moj građanine platnara i hepok kvare vizuru grada prave ruševine.Moj građanine bijela crta postane crna treći dan kad se oboji a u njemačkoj kad je oboje traje koliko oćeš.Kakava usporedba sa Njemačkom kad je i u Albaniji sređenije kod nas.Gdje ti živiš?Možda u Drezdenu pa ti se pričinja u slikama ljubuški.I ja bi volio da je lijep,ali nije.Još kina i hotela nemamo,samo dugogodišnja pusta obećanja.Ovaj tekst koji pišu o obnovi zgrade policije i podzemne garaže to je Marija Medić objavila sedmi put unazad tri godine.Čitaj malo večernji pa ćeš viditi da je ovo pusta demagogija samo rastežu radove pred izbore i naivan je građanin koji misli da se grad sređuje.Ovo je samo pozlaćivanje magareta da liči na konja.Konj nikad biti neće.Zato pamet u glavu moj građanine realno gledaj stvari nemoj biti zaljubljen u načelnika nije to dobro otrijeznićeš se kad tad.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
4
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari