Dodaj komentar

Njemački grad.Moj građanine ti ko da si topli brat pa se zaljubija bolan u načelnika.Pa vidiš li ti moj građanine svojim okom da je duvanjska ko hirošima u cenru grada,da moj građanine platnara i hepok kvare vizuru grada prave ruševine.Moj građanine bijela crta postane crna treći dan kad se oboji a u njemačkoj kad je oboje traje koliko oćeš.Kakava usporedba sa Njemačkom kad je i u Albaniji sređenije kod nas.Gdje ti živiš?Možda u Drezdenu pa ti se pričinja u slikama ljubuški.I ja bi volio da je lijep,ali nije.Još kina i hotela nemamo,samo dugogodišnja pusta obećanja.Ovaj tekst koji pišu o obnovi zgrade policije i podzemne garaže to je Marija Medić objavila sedmi put unazad tri godine.Čitaj malo večernji pa ćeš viditi da je ovo pusta demagogija samo rastežu radove pred izbore i naivan je građanin koji misli da se grad sređuje.Ovo je samo pozlaćivanje magareta da liči na konja.Konj nikad biti neće.Zato pamet u glavu moj građanine realno gledaj stvari nemoj biti zaljubljen u načelnika nije to dobro otrijeznićeš se kad tad.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
4
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto