Dodaj komentar

Ok, istina, grad se lijepo uređuje, ali ne možemo jesti asvalt, kocku..........., gdje su tvornice....., gdje su radna njesta da se mladi zapošljavaju, a ne da moraju ići u njemačku, irsku, island....nestat će nas s ovih prostora za nekih 100-tinjak godina na žalost. Lijepo je vidjeti lijep grad, ali ne mrtav grad......samo uhljebi šetaju po gradu, jer samo oni su zaposleni, ali ne mogu ni oni vječno, jer mladost ode....neće ih ubrzo imati tko plaćati pa šta onda...kad ne radiš nigdje ne možeš puniti proračun

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
3
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari