Dodaj komentar

Predstavljena knjiga "Književno Posušje"

ljubuski.info

U okviru manifestacije "Advent u knjižnici", u ponedjeljak 4. prosinca 2017. godine, s početkom u 18.30 sati, u Knjižnici Ljubuški upriličeno je predstavljanje knjige "Književno Posušje", autora Radice Leko i Stanislava Bašića.

Knjigu su predstavili autori, dok su pak učenici Gimnazije Ljubuški Josipa Musa, Ivana Rašić i Lorena Raspudić predstavljanje uveličali prigodnim interpretacijama pjesama. Voditeljica programa bila je Anamaria Nosić, a u glazbenom djelu nastupio je Toni Petrović, učenik 3. razreda Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Ukratko o knjizi:

Knjigom je obuhvaćeno razdoblje od dva stoljeća književnog djelovanja u Posušju. Sadrži 87 autora koja su obilježila književnu djelatnost Posušja, ili su pak to Posušani koji su književnim stvaralaštvom obilježili neke druge zajednice u kojima su živjeli i djelovali.

Knjiga "Književno Posušje" je projekt koji donosi jedan dio povijesti Posušja (onaj književni dio) koji predstavlja vrijedan zapis namijenjen očuvanju lokalnog kulturnog blaga, ali i povijesti.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
2
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto