Dodaj komentar

Humanitarna akcija Udruge Agape: 372 paketa pomoći

ljubuski.info

Udruga mladih "Agape" organizira humanitarnu akciju "Reakcija" u sklopu koje priređuje tradicionalni, ove godine peti po redu "Božićni sajam", koji će se održati od 15. do 19. prosinca na Trgu dr. Franje Tuđmana.

U tijeku su intenzivne pripreme, a zanimanje za sajam, ističu Agapeovci, iz godine u godinu je sve veće.

Sastanak s volonterima

Nedavno smo odradili prvi sastanak s volonterima kojih je ove godine više od 20, na što smo posebno ponosni. Također, iznimno nam je drago što velike i male firme prepoznaju ovu akciju, tako da su zahvaljujući njihovim donacijama već osigurana sredstva za nekih 100 paketa namijenjenih najpotrebitijima, kazao je za naš list Robert Hodžić iz Udruge mladih "Agape".

Uputio je poziv i ostalim zainteresiranim volonterima, kao i svim kreativcima koji žele predstaviti svoje proizvode i rukotvorine.

Briga za sugrađane

I dalje pozivamo sve koji su u mogućnosti da na bilo koji način podrže ovogodišnji sajam. To je jedno sjajno iskustvo! Mlade osobe na taj način izgrađuju osobnost, stječu nova poznanstva te, što je najvažnije, pomažu svojim sugrađanima u potrebi, istaknuo je Hodžić. Napomenuo je kako su na ažuriranom popisu navedene 372 adrese koje će Agapeovci morati posjetiti.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem sajmu prikupljeno je ukupno 23.080 KM. Prikupljeni novac je iskorišten za kupnju 350 paketa s namirnicama za socijalno ugrožene obitelji s područja općine Ljubuški te za troškove organizacije sajma.

Ako i vi želite podržati rad Udruge mladih "Agape" i njihov projekt koji ima veliki odjek u javnosti, svoje donacije možete dostaviti putem računa kod Unicredit banke: 3381602285440951. Za uplate iz inozemstva: SWIFT: UNCRBA 22, IBAN: BA39 3381 6048 8544 1367.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
5
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto