Dodaj komentar

Humanitarna akcija Udruge Agape: 372 paketa pomoći

ljubuski.info

Udruga mladih "Agape" organizira humanitarnu akciju "Reakcija" u sklopu koje priređuje tradicionalni, ove godine peti po redu "Božićni sajam", koji će se održati od 15. do 19. prosinca na Trgu dr. Franje Tuđmana.

U tijeku su intenzivne pripreme, a zanimanje za sajam, ističu Agapeovci, iz godine u godinu je sve veće.

Sastanak s volonterima

Nedavno smo odradili prvi sastanak s volonterima kojih je ove godine više od 20, na što smo posebno ponosni. Također, iznimno nam je drago što velike i male firme prepoznaju ovu akciju, tako da su zahvaljujući njihovim donacijama već osigurana sredstva za nekih 100 paketa namijenjenih najpotrebitijima, kazao je za naš list Robert Hodžić iz Udruge mladih "Agape".

Uputio je poziv i ostalim zainteresiranim volonterima, kao i svim kreativcima koji žele predstaviti svoje proizvode i rukotvorine.

Briga za sugrađane

I dalje pozivamo sve koji su u mogućnosti da na bilo koji način podrže ovogodišnji sajam. To je jedno sjajno iskustvo! Mlade osobe na taj način izgrađuju osobnost, stječu nova poznanstva te, što je najvažnije, pomažu svojim sugrađanima u potrebi, istaknuo je Hodžić. Napomenuo je kako su na ažuriranom popisu navedene 372 adrese koje će Agapeovci morati posjetiti.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem sajmu prikupljeno je ukupno 23.080 KM. Prikupljeni novac je iskorišten za kupnju 350 paketa s namirnicama za socijalno ugrožene obitelji s područja općine Ljubuški te za troškove organizacije sajma.

Ako i vi želite podržati rad Udruge mladih "Agape" i njihov projekt koji ima veliki odjek u javnosti, svoje donacije možete dostaviti putem računa kod Unicredit banke: 3381602285440951. Za uplate iz inozemstva: SWIFT: UNCRBA 22, IBAN: BA39 3381 6048 8544 1367.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
6
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto