Dodaj komentar

Podignuta optužnica protiv T.B. zbog fizičkog napada

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskoga tužiteljstva ŽZH protiv 34-godišnjega T. B., na kojega se sumnja da je ozbiljno prijetio i fizički nasrtao na osobe bliske djevojci s kojom je želio ostvariti kontakt.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo je optužnicu protiv T.B., rođenoga 7. studenoga 1983. godine u Mostaru, zbog postojanja sumnje da je ugrozio sigurnost više osoba ozbiljnom prijetnjom da će napasti život i tijelo tih osoba.

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je predmetnu optužnicu ovoga tužiteljstva i zakazao ročište radi izjašnjenja o krivnji za dan 7. prosinca 2017. godine.
Optuženi se tereti da je u travnju 2016. godine svakodnevno dolazio u jedan kafić u Ljubuškom u kojem je kao konobarica bila zaposlena G. A., s kojom je pokušavao ostvariti neki kontakt, ali kako u tome nije uspio na lijep način, počeo ju je uznemiravati i prijetiti joj, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Kako dodaje Aničić, optuženi je jednom prilikom u kafiću zatekao njezina momka M. K. te ga nekoliko puta udario u predjelu glave, a nju je nasilno ugurao u svoje vozilo, prijeteći da će njemu i bratu oštećene G. A. polomiti kosti i ubiti ih ako G. A. ne ode s njim. Te iste večeri ponovno je nasrnuo na M. K., ponovno prijeteći da će mu doći kući pobiti obitelj te da tu večer neće kući živ doći.

Nekoliko dana nakon toga, oštećenu G. A. je odveo u drugi kafić na piće, pa kada je do njih došao momak oštećene istoga je udario i izgurao iz kafića, a zatim par dana nakon toga u kafiću u kojem je zaposlena oštećena počeo je vikati i bacati predmete te prijetiti bratu oštećene da će mu polomiti kosti, zaključio je Josip Aničić.

Dana 7. prosinca 2017. godine optuženi bi se pred Općinskim sudom u Ljubuškom trebao izjasniti o optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
6
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari