Dodaj komentar

40 godina komu su svaki mjesec uplaćivali prosječnu plaću koja sad iznosi 856 KM mogao bi dobiti 500 KM mirovinu.
A 1991,1992,1993,1994,1995 i 1996 ne ulazi u obračun nikako i zato svi budući umirivljenici će dobiti 326 KM mirovinu pa i oni koji su radili 40 godina.
Daju 5 posto umirovljenicima koji su otišli u mirkbinu do 1998 godine , daju zato jer ih je većina pomrla i koji su živi imaju 85 godina i
više. Rapa ne prestavljaj umirovljenike i ne manipuliraj ljudima dosta je bilo više od 20 godina i ti i Novalić ne inzistirajte da zakon ide u hitni postupak nego u redovnu ptoceduru i da se mininalna mirovina poveća na 550 KM kao što je zatraženo i da se smanji razlika mininalne i maximalne mirovine.
Da se ljudima svima koji su odradili 40 godina da adekvatna mirovina i da ona bude osmov za ostale mirovine.To traže umirovljenici a ne izvrćite činjenice sramota je više da su umirovljenici socijalni slučajevi a njihov novac ozimaju razni podobni ljudi koji su malo ili nimalo radili a imaju preko 2000 KM iz Fonda radnika. I Rapa i Novalić raspoređuju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
9
6

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari