Dodaj komentar

Održana radionica "Podrška pri zapošljavanju"

ljubuski.info

Prva u nizu radionica u okviru projekta "Podrška pri zapošljavanju" održana je jučer u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Radionicu je organizirala Udruga "Pravi put" zajedno s Vijećem mladih općine Ljubuški, a cilj iste bio je naučiti mlade kako lakše doći do zaposlenja.

Oni koji su se jučer odazvali na radionicu, koja je trajala više sati, učili su kako izbjeći česte greške pri pisanju životopisa, koje to vještine traže poslodavci i kako im se predstaviti u najboljem svijetlu, kako biti proaktivan u traženju posla...

Predavači su bili Dajana Cvjetković i Damir Zeković, te Žana Alpeza.
Ja uvijek ističem kako sam za to da mladi ljudi ostaju u BiH. Ima puno segmenata u ovoj državi gdje mladi mogu naći sebe i ovakve radionice mogu im pomoći u tome, poručila je Žana Alpeza, predsjednica Udruge Pravi put.

Edukatorica Dajana Cvjetković govorila je zašto bi se građani trebali odazvati na buduće radionice u Ljubuškom.

Radio Ljubuški | FTV
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
8
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto