Dodaj komentar

Otvorena skupna izložba fotografija u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

U srijedu 15. studenog 2017. godine, u Knjižnici Ljubuški, u nazočnosti velikog broja zaljubljenika u fotografiju, upriličeno je svečano otvaranje skupne izložbe fotografija ljubuških fotografa.

Svekolikoj ljubuškoj javnosti svoje fotografije predstavili su fotografi:
Đino Spajić, Jozo Boras, Ana Bubalo, Perica Biško, Denis Luburić, Ivan Bebek, Mislav Boras, Marin Jurič, Lidija Akmadža, Patrik Bilić, Antonela Marinović Musa, Irena Čotić, Mirko Rašić, Bruno Majić - mlađi, Sara Primorac, Bruno Majić, Vinko Antić, Matea Mihaljević, Josip Čolak, Marijana Mucić i Marijo Vučić.

Svoj osvrt na izložbeni postav dala je profesorica likovne umjetnosti Marija Dedić, koja je ujedno i otvorila izložbu.

Svečanost otvaranja izložbe glazbenim točkama na flautama uveličale su profesorice Ivana Šaravanja i Maja Kožul.

Izložba će biti otvorena do utorka 21. studenog 2017. godine.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
4
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari