Dodaj komentar

odobravam kapitalnu investiciju i navedenu ogradu jer za atz je krajnje vrijeme da ograde bizona te ga stave u karantenu po definiciji tko drugome jamu kopa da u istu propadne.
Ministar na kormilu mupa koji mora postupati i igrati na žici jukića i naletilića uz smfoniju koju pušta galić dok isti ima jaku zaleđinu od madunovića i čuljka i fiktivnu podršku od nekolicine prestupnika u mupu tj.iste robe okorijele u kriminalu i nedjelima počinjenim u proteklom razdoblju.
Najbolji izbor barbarića a dok je tako sve je pošteno samo nema ni kočke ni pilića grožđa ni greda ali to je atz.U vremrnu svakoga rada čovjek se zaprlja kao i organizacije ili političke opcije ali ovaj atz nije se ukastu umivat te bazdi na svakom koraku.
Koji policajac će podignut palicu na nas građane kad ih je ovaj atze spustio na dno dna specijalci na bijači su postupali podirektivi ministra a ne komesara i po uputama dragoga dragana inače iza 18,00 dragi dragan bi morao biti dobar i dobročinitelj sa pokazanim licem ali obako je zakazan sastanak te je odnjega ostala samo zadnjica.
Perjanica liječen zbog psihofizičkih osobina u vrapču dokazani [ * neprimjereno * ] iz vinograda kao i aktivmosti u auto-mafiji prevarant hrvatske države po volji partije izabran da vlada te se ktomu i dobro snalazi štiteći i čuvajući prljavo rublje prethodnika iz politike tužiteljstva i mupa nabavio je žicu u koju će skoro biti ograđen unatoč svim naprijed navedenim dobročinstvima napravljenim u ime dragoga vođe i partije.
Sramota me što je iz moga grada ali imam utjehu da nema većega jada.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
5
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto