Dodaj komentar

Narodna vlast investirala u kupnju ograde protiv demonstracija

ljubuski.info

Nabavkom ograde za izolaciju objekata u slučaju prosvjeda i demonstracija završene su ovogodišnje kapitalne investicije Vlade ZHŽ i Zdravka Borasa u MUP-u. Prema neslužbenim informacijama iz Ureda ministra Borasa, MUP je kupio pun kamion pocinčanih ograda.

Vrijednost investicije nije priopćena, a ista se opravdava sve većim stanjem napetosti u društvu.

Zanimljivo je kako se radi o prvoj investiciji ove vrste u ZHŽ. Općina Ljubuški je u postupku zabrane bilo kakvih prosvjeda ispred općinske zgrade.

Da se kojim slučajem ne znaju imena osoba koja su provela nabavku i njihov cilj i svrhu, onda bi se moglo dvojiti o postupku. Ova oprema nije nabavljena ni kada su navijači Sarajeva 2009. godine poharali Široki Brijeg.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
6
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto