Dodaj komentar

Zatražen pritvor za trojicu Ljubušaka

ljubuski.info

U nedjelju, 12. studenog 2017. godine, nakon što su osumnjičenici K.C (44), M.C. (42) i D.M (35), sva trojica iz Ljubuškog, ispitani u prostorijama Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, na okolnosti neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, Županijskog sudu u Širokom Brijegu podnesen je prijedlog za određivanje pritvora.

Pritvor je zatražen za svu trojicu osumnjičenika zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogli utjecati na sudionike, svjedoke, uništiti i prikriti dokaze, te ponoviti kazneno djelo, potvrđeno je iz Tužiteljstva.

Osumnjičeni K.C. tereti se da je na području općine Ljubuški, organizirao skupinu ljudi u cilju neovlaštene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga, dio koje su postali osumnjičeni M.C. i D.M.

Podsjećamo, osumnjičeni su uhićeni u petak, 10. studenog, u Ljubuškom u akciji MUP-a ŽZH pod nazivom "Putnik".
Djelujući kao organizirana skupina ljudi, vršili su prodaju opojne droge tipa kokain i speed na području Ljubuškog, Čitluka, Mostara, te na području Republike Hrvatske, koristeći pri komunikaciji i dogovaranju šifrirane poruke. Istraga u ovom slučaju se nastavlja te se poduzimaju sve radnje radi utvrđivanja svih činjenica, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto