Dodaj komentar

U četiri prometne nezgode dvije osobe zadobile tjelesne povrede

ljubuski.info

Ministarstvo unutarnjih poslova Žapadnohercegovačke županije je, u biltenu "Halo 122", za protekla tri dana navela kako nije bilo zabilježenih događaja iz oblasti javnog reda i mira.

Iz oblasti kriminaliteta zabilježena su dva kaznena djela od toga jedno iz oblasti kaznenih djela protiv javnog reda i pravnog prometa i jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ F BiH. Kaznena djela su u potpinosti rasvjetljena.

TIjekom vikenda su zabilježene četiri prometne nezgode s manjom materijalnom štetom u kojima su dvije osobe zadobile tjelesne povrede.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
8
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto