Dodaj komentar

Na mali vrtlich prosa zasijanog morete imati najmanje 50 tisucha dolara.
Proso su jeli nashi stari sa kruhom i prezenim ushticima i jeli ga sa najzdravijim domacim i freshkim sirom.
Proso je oslobodjeno od glutena i djeluje na umne stanicne fantasticno zdravo a cisti stomak os baceterija i kancerogenih stanica.
Cisti cijeli probavni system dobar je za calestro..i sto je najvaznije kod mladog svijeta cuva mrsavu elegantnu liniju neizgledaju debeli..a mishicavi su i izdrzljiviji..tako su izgledali nashi stari djedovi i bake prije.
Za zdravu medicinu prirodnim putem danas se troshi trilione industrija i zasadi a vashi vrtli i poljca na mineralnom tlu su pogodniji najvishe u svijetu.
Neprodajite nashe vrtle i polja.
1kg psyli;um; husk ili prosa ti je po prodavnicama i ljekarnama u svijetu 35 dollara.
Poduje se popiti sa cashom hladne vode i dvije kashike ili zlice svako jutro i dobro je protic crnih misa ili caranja..stvar prirodne medicine protiv maracnih sila.
Prosi ili zitio obiljezeno je u bibliji kao kraljestvo Bozije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
8
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari