Dodaj komentar

Stvarno ne znam iz koje rijeci ili recenice si ti zakljucio da meni smeta necije ime i prezime? Ako ti je novo to da Sojka,Crni i ova ekipa dilaju ja ne znam gdje ti zivis,to svi znaju a pogotovo policija! Pitanje je sta su do sada cekali i zasto su ih pustali da rade to sta rade? Mozda si bili vrijedniji na slobodi sa dobro uhodanim poslom..
A ti covjece nemoj pretpostavljat nego budi siguran pa onda pisi gluposti! Sta ces dobit ako nekomu pljunes u lice? Ako ce ti to pomoci,ajd po redu..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto